Reperul
Eveniment Galati

Trei copii și un adult, răniți într-un accident în care au fost implicate două autoturisme și un camion

* Răniții, toţi cu leziuni minore, au fost transportați la spital pentru investigaţii suplimentare *

Accident pe DJ 251, pe raza localității Slobozia Conachi din județul Galați. Trei copii cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani şi un bărbat de 53 de ani au fost răniți și au ajuns la spital după o coliziune între două autoturisme și un camion.

„Pe raza localităţii Slobozia Conachi a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi un camion. Ca urmare a impactului a rezultat vătămarea a patru persoane, un bărbat de 53 ani şi trei minori având vârstele de 3, 14 şi respectiv 15 ani”, a declarat Iulian Ungur, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Au intervenit la locul accidentului echipaje medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi. „Am intervenit la un accident rutier în urma căruia au fost rănite patru persoane. Este vorba despre trei copii şi un adult, toţi cu leziuni minore. Răniții erau conştienți şi fără probleme deosebite, au fost transportați la spital pentru investigaţii suplimentare”, a precizat dr. Doina Ursu, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Şoferii implicaţi în accident au fost testaţi alcoolscopic, dar niciunul dintre ei nu era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Postări asemănătoare

A vrut să ia permisul și a pus șpagă în dosar, dar s-a ales cu dosar penal

Maria Vlad Romaniţă

Ridicat de polițiști după ce a amenințat că se împușcă

Maria Vlad Romaniţă

Crimă la Bucești

Maria Vlad Romaniţă