Reperul
Eveniment Galati

Tribunalul a admis contestaţia procurorilor şi a dispus arestarea “consulului”, tânărul fără permis care a distrus două maşini pe Faleza Dunării

* Magistraţii au emis pe numele acestuia un mandat de arestare de 30 de zile *

“Consulul” va fi, în cele din urmă, arestat. Tribunalul Galați a admis contestația formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați privind arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului Nemet Alexandru, cu începere de la data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă, a anunţat instanţa.

În urmă cu o săptămână, tânărul, în vârstă de 21 de ani, fără permis de conducere, a furat bolidul unchiului său şi a plecat la plimbare prin oraş, însă distracţia s-a încheiat pe Faleza Dunării, unde a lovit o altă maşină, parcată regulamentar, distrugând ambele autovehicule. În urma impactului, tânărul a fost rănit şi transportat la spital, unde a devenit violent cu polițiștii şi le-a spus că e consul și că îi duce la curtea supremă.

Oamenii  legii au deschis o anchetă, cercetându-l pe tânăr pentru furt, conducere fără permis și vătămare corporală din culpă. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au cerut din prima arestarea lui preventivă, dar Judecătoria Galaţi a respins cererea, plasându-l pe acesta sub control judiciar pentru 60 de zile. Procurorii au făcut contestaţie şi au avut câştig de cauză acum, la Tribunal.

Citeşte şi:

UPDATE: Tânărul fără permis care a furat o maşină şi a lovit o alta pe Faleză, lăsat sub control judiciar

Postări asemănătoare

„Căruțașii” – Traficanți de migranți din Asia, prinși de polițiști

Maria Vlad Romaniţă

Au început înscrierile la concursul național de Titularizare 2022

Reperul

Maraton de vaccinare dedicat adolescenților, de ziua copilului

Reperul