Reperul
Politic

Turcan, la Galaţi: Orice zi cu PSD-ALDE la guvernare e o zi în detrimentul românilor

* Prim-vicepreşedintele PNL spune că o guvernare grea, dată de PNL, e de preferat Guvernului PSD *

„Dacă mâine ar fi să cadă din nou Guvernul, eu aș spune ‘Decât un Guvern PSD, mai bine un Guvern cu o guvernare grea, dat de PNL’. N-ar fi o guvernare ușoară, ar fi o guvernare aflată într-o permanență negociere cu toate partidele de opoziție, o guvernare dificilă, într-o perioadă dificilă (…). Președintele Orban e mai radical și crede că PNL-ul trebuie să ajungă să guverneze în urma alegerilor. Pe de altă parte, este convins că orice zi cu PSD-ALDE la guvernare este o zi în detrimentul românilor”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, în cadrul emisiunii „Deschide Lumea”, de la Realitatea TV Galaţi-Brăila.

Raluca Turcan a vorbit şi despre probabilitatea ca alegerile locale din 2020 să se desfășoare într-un singur tur de scrutin. „Nu există voință politică. Noi avem un proiect de lege pe care l-au respins în Parlamentul României, de alegere a primarilor în două tururi (…). Vom face față dificultăților legislative!”, a spus prim-vicepreşedintele PNL, la „Deschide Lumea”.

Subiectul alegerilor a fost comentat, în cadrul aceleiaşi emisiuni, şi de liderul PNL Galaţi, senatorul George Stângă, care a spus că partidul va intensifica dialogul cu alegătorii.”Este imposibil să câștigi într-un singur tur în momentul în care te rezumi la o campanie de o lună și la o precampanie de trei luni. PNL a învățat din eșecul pe care l-a avut la ultimile alegeri. Una dintre greșelile pe care le-am făcut a fost că am intrat în contact cu alegătorii doar în campaniile electorale, din patru în patru ani. Acesta este motivul pentru care ne-am propus să intrăm în contact cu cetățenii în fiecare zi pe care o mai avem până la alegeri”, a spus George Stângă, la Realitatea TV Galaţi-Brăila.

Postări asemănătoare

VIDEO – Primarul din Tg. Bujor, întrebat cine ar putea prelua conducerea PSD de la Liviu Dragnea: Gîdei Laurențiu Viorel!

Sorin Rugină

A. Popa (deputat PNL Brăila): „Cumva președintele CJ recunoaște că este părtinitor în ceea ce privește alocarea sumelor către UAT-uri, în funcție de culoarea lor politică?”

Reperul

Deputatul PNL Alexandru Popa către PSD-iștii brăileni – ”Dacă nu vă răspunde domnul europarlamentar Mihai Tudose la telefon 24h voi intrați în depresie și vă pierdeți busola!”

Reperul