Reperul
Eveniment Galati

Ucis cu sânge rece în plină stradă

Un bărbat din Galați a fost atacat de patru indivizi, care l-au lovit de mai multe ori cu pumnii și picioarele iar apoi l-au înjunghiat. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere instalate în zonă.

Atacatorii au fugit imediat după atac, iar martorii au sunat la 112 și au cerut ajutor. La fața locului a fost solicitată o ambulanță.

„Serviciul nostru a fost solicitat în jurul orei 03.00 dimineaţa să intervină la un pacient găsit căzut, într-o baltă de sânge, pe trotuar. S-a deplasat imediat echipajul cu medic, care a constat că este vorba despre un bărbat de aproximativ 40 de ani, aflat în stop cardio-respirator, cu multiple leziuni”, a declarat a dr. Mihai Polinschi, director al Serviciiului Județean de Ambulanță Galati

Manevrele de resuscitare au durat aproximativ 50 de minute, iar în cele din urmă, după ce a fost transportat la Spitalul Judeţean Sf. Apostol Andrei, a fost declarat decesul

Cei care îl cunoșteau pe bărbatul ucis spun că acesta ar fi intervenit în favoarea unei rude implicate într-un scandal și așa a ajuns să moară într-o baltă de sânge.

„Nu stim ce ar fi avut cu el, nu era cu nimeni certat. Am înțeles că dormea și a auzit țipete, a iesit pentru ca se luase cineva de ginerele sau fiul său… nu stiu mai mult. Nu stim cine i-a facut asta, dar sunt camere in zona“, a spus una dintre rudele victimei.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Galați au anunțat că au un cerc de suspecți și fac cercetări în acest caz.

Postări asemănătoare

UPDATE: Interlopul Dasaev, reținut 24 de ore pentru tentativă de omor

Reperul

Strada Cerealelor și strada Dr. Carnabel, peste 5 milioane de lei pentru modernizare

Reperul

Propunere alternativă de politică publică: Implicarea beneficiarilor de educație în evaluarea periodică a cadrelor didactice

Reperul