Reperul
Eveniment Galati

Ucis cu sânge rece în plină stradă

Un bărbat din Galați a fost atacat de patru indivizi, care l-au lovit de mai multe ori cu pumnii și picioarele iar apoi l-au înjunghiat. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere instalate în zonă.

Atacatorii au fugit imediat după atac, iar martorii au sunat la 112 și au cerut ajutor. La fața locului a fost solicitată o ambulanță.

„Serviciul nostru a fost solicitat în jurul orei 03.00 dimineaţa să intervină la un pacient găsit căzut, într-o baltă de sânge, pe trotuar. S-a deplasat imediat echipajul cu medic, care a constat că este vorba despre un bărbat de aproximativ 40 de ani, aflat în stop cardio-respirator, cu multiple leziuni”, a declarat a dr. Mihai Polinschi, director al Serviciiului Județean de Ambulanță Galati

Manevrele de resuscitare au durat aproximativ 50 de minute, iar în cele din urmă, după ce a fost transportat la Spitalul Judeţean Sf. Apostol Andrei, a fost declarat decesul

Cei care îl cunoșteau pe bărbatul ucis spun că acesta ar fi intervenit în favoarea unei rude implicate într-un scandal și așa a ajuns să moară într-o baltă de sânge.

„Nu stim ce ar fi avut cu el, nu era cu nimeni certat. Am înțeles că dormea și a auzit țipete, a iesit pentru ca se luase cineva de ginerele sau fiul său… nu stiu mai mult. Nu stim cine i-a facut asta, dar sunt camere in zona“, a spus una dintre rudele victimei.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Galați au anunțat că au un cerc de suspecți și fac cercetări în acest caz.

Postări asemănătoare

Reprezentanții HORECA au protestat la Galați

Reperul

Comuna Cuca, în scenariul roșu din cauza noului coronavirus

Maria Vlad Romaniţă

Proiect. Bonuri în valoare de 250 lei, pentru cultură, acordate elevilor

Reperul