Reperul
Eveniment Galati

(VIDEO) Un bărbat beat a adormit la volan

Un tânăr din comuna Smârdan, băut bine, a fost găsit dormind în autoturismul său, în apropierea unei intersecții de pe Șoseaua de Centură a Galațiului. Mașina în care se afla individul a stat nemișcată ore întregi și a încurcat circulația, în special pe cea a autobuzelor. Un alt șofer a sunat la 112 și la fața locului a sosit un echipaj al Poliției Locale. Polițiștii locali l-au trezit pe bărbat și l-au împiedicat să plece de la fața locului. Ulterior, acolo au ajuns și polițiștii de la cea mai apropiată secție a Poliției Naționale.

”Un șofer de autobuz a sunat la Poliția Locală, iar echipajul ajuns la fața locului a solicitat prezența și unui echipaj de la Biroul Poliției Rutiere Galați, deoarece persoana se afla în stare vădită de ebrietate, iar când a fost trezit din somn, intenționa să pornească autoturismul și să plece din acel loc. A fost imobilizat pentru că devenise agitat. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 39 ani, din localitatea Smârdan, județul Galați. Nu s-a putut stabili dacă a condus în stare de ebrietate, nefiind constatată săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolui, întrucât martorii oculari au declarat faptul că autoturismul se afla în acel loc de la primele ore ale dimineții”, a precizat Ciprian Stoica, purt. de cuv.IPJ Galați.

Bărbatul a fost sancționat contravențional. Oamenii legii au luat legătura cu membri familiei, iar aceștia au venit și l-au luat acasă. 

Sursa video: Poliția Locală Galați

Postări asemănătoare

A vrut să înșele un polițist, dar planul i-a fost dejucat

Maria Vlad Romaniţă

Impact mortal

Maria Vlad Romaniţă

(VIDEO) Opt persoane evacuate în urma unui incendiu

Maria Vlad Romaniţă