Reperul
Eveniment Galati

Un bărbat dat în urmărire generală a fost prins de polițiștii de frontieră din Galați

Poliţiştii de frontieră de la Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier au depistat un bărbat pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de constituire de grup infracțional organizat.

Persoana respectivă a fost identificată de polițiștii de frontieră în timp ce încerca să intre în țară pe la punctul de frontieră Galalați-Rutier.

„Bărbatul de 56 de ani, cu dublă cetățenie (română și ucraineană) s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat în timp ce încerca să intre în România. El era pasager într-un autoturism înmatriculat în România, iar la controlul de frontieră s-a constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, predare sau extrădare, emisă de autorităţile din țara noastră. El era căutat pentru săvârşirea infracţiunii de constituire de grup infracțional organizat și avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de patru ani”, a declarat Mădălina Carp, de la Poliția de Frontieră Galați.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J. Galați, în vederea luării măsurilor legale care se impun în astfel de situații.

Postări asemănătoare

Câine lovit cu toporul

Reperul

O mașină de poliție a ars în fața postului din Cuza Vodă, iar un autoturism a fost incendiat în Galați

Dosar penal pentru neglijență în serviciu după evadarea din baia Poliției

Maria Vlad Romaniţă