Reperul
Braila Eveniment

Un brăilean de 30 de ani, în comă după ce a provocat un accident grav – VIDEO

* Impactul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unei cofetării din zonă *

Un tânăr de 30 de ani din Brăila se zbate între viață și moarte, după ce a provocat un accident rutier grav. Impactul s-a produs pe Bulevardul Dorobanţi şi a fost surprins de camerele de supraveghere ale unei cofetării din zonă.

În imagini se observă cum mașina condusă de tânăr circulă cu viteză pe Bulevardul Dorobanți, când, în curba de la intersecția cu strada Dianei, ajunge din urmă o mașină de Poliție. Speriat probabil, tânărul trage de volan, intră pe contrasens și lovește în plin un microbuz de transfer aeroport, în care se aflau opt pasageri. Microbuzul ricoșează într-o boltă de viţă de vie de pe un trotuar.

Martorii intervin imediat pentru a-l scoate din mașină pe tânărul care a provocat accidentul, însă acesta era inconștient. Din microbuzul care venea de la Galați și se ducea la București au fost răniți ușor șoferul de 57 de ani și doi pasageri. Toți trei au refuzat internarea.

Tânărul de 30 de ani a fost transportat la spital, în stare gravă. Ulterior, s-a decis transferul său la București, la Spitalul Floreasca, la Neurochirurgie, însă medicii sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire.

Niciunul dintre șoferi nu consumase băuturi alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Postări asemănătoare

Restricțiile sociale de distanță și cele de trafic, nu vor fi relaxate prea curând

Maria Vlad Romaniţă

Flagrant în trafic pentru prinderea unui bărbat care a ameninţat un alt bărbat că îl împuşcă – VIDEO

15 recomandări privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)

Maria Vlad Romaniţă