Reperul
Eveniment Galati

Un gălățean și-a bătut concubina însărcinată pe holul Spitalului de Urgență din Galați

Pe 7 iunie 2024, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Galați au fost sesizați, printr-un apel la numărul de urgență 112, cu privire la faptul că, în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Galați, are loc un scandal.

„Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă și au stabilit că, în cursul aceleiași dimineți, în jurul orei 7,45, un bărbat, de 25 de ani, din municipiul Galați, în timp ce se afla în vizită la concubina sa, de 22 de ani, din aceeași localitate, care se afla internată în spital, i-ar fi adresat cuvinte vulgare și jignitoare și ar fi agresat-o fizic, în timp ce se aflau pe coridor”, au precizat reprezentanții IPJ Galați.

Totodată, bărbatul ar fi încercat să o determine să părăsească spitalul și să meargă la adresa de domiciliu. Gălățeanul a fost depistat de polițiști în incinta unității spitalicești și condus la sediul secției în vederea audierii și clarificării tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice. De menționat este să femeia agresată este însărcinată.

Întrucât exista un risc iminent de producere a unui nou act de agresiune fizică față de femeie, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, prin care i se interzice acestuia apropierea de cncubina sa, de unitatea medicală și de domiciliul acesteia la mai puțin de 200 de metri, precum și contactarea acesteia.

Postări asemănătoare

Șoferii cu permisul de conducere suspendat vor face cursuri de conducere defensivă

Reperul

Evaluarea națională cu măsuri de prevenție Covid 19

Maria Vlad Romaniţă

(VIDEO) Incendiu în centrul orașului

Maria Vlad Romaniţă