Reperul
Eveniment Galati

Un nou accident rutier grav în intersecția de la Șendreni

Un grav accident de circulați s-a produs noaptea trecută în intersecția dintre DN25 și DN2B, în apropierea benzinăriei din localitatea Șendreni. Șoferul unui autoturism nu a acordat prioritate unui camion, iar cele două persoane aflate în autoturism au fost grav rănite.

Mai multe ambulanțe și echipaje ale SMURD au intervenit la locul accidentului.

„S-au deplasat două ambulanțe SMURD și o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Galați, împreună cu o ambulanță SAJ. Pompierii au acordat primul-ajutor pentru două persoane dintr-un autoturism, persoane policontuzionate în urma coliziunii mașinii în care se aflau cu un tir care transporta cereale”, a declarat Dan Ionașcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Cele două victime, un bărbat în vârstă de 66 de ani și soția acestuia de 60 de ani, au fost transporttate la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul „Sfântul Andrei” din Galați.

Intersecția respectivă a fost recet resistematizată, potrivit recomandarilor Poliției Rutiere, asta după ce, la sfârșitul lunii august, un autoturism a intrat in coliziune cu o betonieră, iar în urma accidentului mai multe persoane au decedat.

Citește și:
GRAV accident de circulație în apropierea benzinăriei de la Șendreni
Spitalul Județean, păzit cu mascați după ce aici au ajuns rudele victimelor din accidentul de la Șendreni

Încă un deces după accidentul de la Șendreni. Intersecția este resistematizată

Sursa foto: Facebook.com/gdsg

Postări asemănătoare

Atenție, urmează trageri în Poligonul Smârdan!

Reperul

Record de solicitări la Serviciul de Ambulanță Galați

Maria Vlad Romaniţă

Impact pe trecerea de pietoni

Maria Vlad Romaniţă