Reperul
Eveniment Galati Social

Un nou caz de gripă la Galați. În județ, Ministerul Sănătății a trimis 480 de doze de vaccin antigripal

* Numărul gălățenilor diagnosticați cu gripă ajunge astfel la 15 * Cinci dintre cazuri au fost letale *

O femeie în vârstă de 44 de ani din Galați a fost confirmată a avea gripă cu virus gripal de tip A. Femeia nu fusese vaccinată antigripal și nu este internată în spital. Cu ea, numărul persoanelor din județul Galați diagnosticate a avea gripă a ajuns la 15 , iar cinci dintre aceste cazuri au fost letale.

Potrivit informațiilor furnizate de Liliana Iordăchescu, purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Galați, 480 de noi doze de vaccin antigripal au ajuns la Galați, de la Ministerul Sănătății. Noile doze de vaccin antigripal sunt destinate vaccinării persoanelor ce se încadrează în categoriile la risc în a lua boala. Direcția de Sănătate Publică Galați îi solicitase Ministerului Sănătății, acum câteva săptămâni, încă 1.300 de doze de vaccin antigripal, în plus față de cele deja trimise anul trecut, când a început campania națională de vaccinare antigripală.

Postări asemănătoare

A lovit cu mașina o femeie, pe trecere și a fugit de la locul accidentului

Maria Vlad Romaniţă

Accident de circulație grav pe DN 25, în județul Galați

Maria Vlad Romaniţă

Suspiciune de infectare cu noul coronavirus la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Galați

Maria Vlad Romaniţă