Reperul
Eveniment

Un obiect neidentificat căzut din cer a distrus un balcon la Brăila – VIDEO

* Oamenii spun că, dacă ar fi picat într-o zonă mai aglomerată, sigur ar fi omorât pe cineva, obiectul respectiv cântărind în jur de 30 kg * În cauză a fost sesizată Poliția Brăila, care a deschis dosar penal pentru distrugere *

O familie din cartierul brăilean Obor a tras o sperietură soră cu moartea, după ce ieri, în jurul orei 11:30, o bubuitură mare le-a zguduit locuința. În primă fază, oamenii, care locuiesc la parter, au crezut că în blocul respectiv a avut loc o explozie și, speriați, au ieșit afară. Acolo însă au observat că o parte din acoperiș, precum și peretele exterior al balconului lor erau distruse, iar câțiva metri mai încolo au observat o bucată dintr-o piesă metalică, care, deși de mici dimensiuni, era foarte grea, în jur de 30 de kilograme, au estimat ei. La fața locului se poate observa cum obiectul respectiv, după ce le-a lovit acoperișul și a tăiat o parte din peretele balconului, a ricoșat de câteva ori în gradină.

Oamenii au sunat la 112, la fața locului deplasându-se un echipaj, care a demarat cercetările.

Brăilenii ghinioniști spun că, dacă obiectul respectiv cădea pe centrala de apartament, s-ar fi putut produce o explozie. La fel de bine, dacă ar fi căzut în curtea blocului, pe stradă sau în orice altă zonă mai aglomerată, s-ar fi putut produce o tragedie.

Postări asemănătoare

OMS despre mănuşile medicale: Nu sunt necesare pentru administrarea vaccinurilor anti-COVID-19

Reperul

Tânăr dispărut

Reperul

A fost protest şi astăzi în combinatul siderurgic ArcelorMittal Galaţi

Maria Vlad Romaniţă