Reperul
Eveniment Galati

Un polițist din București, atacat în timp ce trecea prin Tecuci

Un polițist din București aflat în timpul liber în trecere prin Tecuci a fost atacat din senin de mai mulți indivizi puși pe scandal. Surse apropiate anchetei susțin că totul ar fi pornit de la faptul că agresorii au văzut în mașina persoanei vătămate cascheta de polițist

„Un bărbat de 34 de ani din municipiul București se deplasa cu autoturismul pe Str, 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci. În fața colegiului din localitate, o persoană necunoscută i-a lovit autoturism cu un obiect. În momentul în care a coborât pentru a vedea despre ce este vorba, a fost atacat de doua persoane, dintre care una avea un cuțit”, au declarat reprezentanții Poliției Galați.

Au intervenit polițiști din Tecuci și luptătorii SAS, care au identificat pe cei doi agresori (doi bărbați de 41 și 28 de ani) din municipiul Tecuci, care au fost imobilizați și conduși la sediul poliției.

„Cei doi sunt cercetați acum pentru lovire sau alte violențe și au fost reținuti pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, cu propunere de arestare preventivă”, au mai declarat reprezentanții IPJ Galați.

Postări asemănătoare

Premieră pentru astronomia din România: la Observatorul Astronomic din Galaţi a fost descoperită o stea variabilă

Reperul

Un vânzător ambulant din Buzău a fost omorât în bătaie la Vișani, în județul Brăila

Reperul

Incendiu de proporții în localitatea brăileană Tudor Vladimirescu

Reperul