Reperul
Eveniment Galati

Un șofer băut bine, prins la volan

Un bărbat de 44 de ani a fost prins la volanul unei autoutilitare cu o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Omul, care gonea spre orașul Fălticeni, i-a speriat pe alți șoferi din trafic, pentru că șofa haotic pe DN 24D. Aceștia au sunat la 112, iar un echipaj de Poliție din Tg. Bujor a plecat în identificarea și prinderea șoferului inconștient.

”Polițiștii care s-au deplasat imediat în zona indicată, au identificat această autoutilitară la ieșirea din comuna Cuca spre Bârlad, oprită pe partea dreaptă a DN24D, dar cu motorul pornit, la volanul căreia se afla un bărbat în vârstă de 44 ani, din comuna Rădășeni, județul Suceava. Acesta a declarat faptul că a condus autoutilitara din municipiul Galați până în acel loc, se deplasează către municipiul Fălticeni, din județul Suceava și nu a consumat băuturi alcoolice. Fiind testat alcoolscopic, a rezultat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Tg. Bujor, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauza de față s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii ”Conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, informează I.P.J. Galați.

Postări asemănătoare

A înjunghiat un bărbat, apoi a furat o mașină, a lovit doi oameni pe centura Brăilei și a intrat cu ea într-un grup de pietoni la Brăila Mall

Reperul

Nu a adaptat viteza la carosabilul alunecos și a avariat cinci mașini

Maria Vlad Romaniţă

Îl caută Poliţia după ce a blocat o intersecţie ca să îşi pozeze maşina