Reperul
Eveniment

Un zâmbet, o floare și cadouri pentru doamnele de vârsta a treia

* De 8 Martie, pompierii și paramedicii din cadrul ISU Galați au vizitat Căminul pentru persoane vârstnice din strada Războieni *

Dorind să aducă o rază de bucurie şi dispoziţie de primăvară, pompierii gălățeni au vizitat vârstnicii în ziua de 8 martie, dăruindu-le produse alimentare și de igienă personală, mărţişoare şi felicitări, însoţite de un cuvânt de îmbărbătare.

„Cu respect şi preţuire pentru cei care au nevoie cel mai mult de o rază de lumină, pentru cei trecuţi prin greutăţi şi nevoi, cadrele militare ale ISU Galați au făcut o vizită din suflet la sufletele în care bucuria apare mult prea rar – la Căminul pentru persoane vârstnice “Ștefan cel Mare și Sfânt”, din strada Războieni”, a declarat lt. col Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

La început de primăvară, tristețea sau nevoile au fost mai puțin simțite de către bătrânii instituţionalizaţi. Doamnele de vârsta a treia din cămin i-au întâmpinat pe salvatorii gălățeni ca pe propriii copii, iar modelul lor de prietenie și apropiere sinceră ne învață că vârstnicii ar trebui ascultați și vizitați mai des.

Postări asemănătoare

Cu mintea întunecată de alcool, un sexagenar şi-a înjunghiat nepoata

Maria Vlad Romaniţă

Tânăr de 16 ani mort într-un accident rutier produs de un individ beat și fără permis

Reperul

Jocuri de noroc fără licențe

Maria Vlad Romaniţă