Reperul
Eveniment Galati

Unde dai și unde crapă: Șofer nevinovat, cercetat penal deoarece nu avea permis şi conducea o maşină neînmatriculată

* Pe lângă conducere fără permis și conducere a unui vehicul neînmatriculat, el s-a ales cu dosar penal și pentru fals și uz de fals deoarece îşi făcuse un permis de Ungaria *

Un accident rutier petrecut la Ţepu a scos la iveală numeroase nereguli la şoferul nevinovat. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, din comuna gălățeană Țepu, se afla la volanul unei mașini cu număr de Suedia când a fost lovit de un conducător auto de 29 de ani care pierduse controlul direcției și intrase pe contrasens.

„În urma impactului, cei doi conducători auto, precum și un pasager din primul autoturism au suferit vătămări corporale, polițiștii întocmind dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. La controlul documentelor, șoferul celui de-al doilea autoturism, înmatriculat în Suedia, a prezentat un permis de conducere eliberat de  statul ungar. În urma verificărilor efectuate, la data de 16 aprilie, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu figurează în evidența posesorilor de permise auto eliberate de autoritățile ungare. Mai mult, s-a constatat că vehiculul condus de acesta are înmatricularea suspendată de autoritățile suedeze”, a precizat cms. şef Gabriela Costin, de la IPJ Galaţi.

Ca urmare, polițiștii i-au întocmit bărbatului de 28 de ani un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Postări asemănătoare

Incendiu de proporții în localitatea brăileană Tudor Vladimirescu

Reperul

O tânără de 19 ani, pasageră într-o maşină condusă de un bărbat băut, şi-a pierdut viaţa într-un accident la Viile

Maria Vlad Romaniţă

Tată trimis în judecată pentru că ascunde fetița de mama sa

Maria Vlad Romaniţă