Reperul
Social

Unitate de monitorizare pentru pacienții COVID din Secția ATI a Spitalului de Urgență

Este vorba despre un aparat de ultimă generație, un sistem, la care sunt cuplate toate monitoarele pacienților infectați și care astfel sunt mai bine monitorizați. ”Avem șapte pacienți internați pe ATI COVID, iar în secția ATI non- COVID avem cinci pacienți suspecți, în boxele special amenajate. În condițiile în care afară sunt 40 de grade , iar înăuntru, în secția ATI COVID, căldura este insuportabilă, am hotărât, împreună cu conducerea unității de ATI, doamna doctor Manole, să cuplăm toate monitoarele de pe secția ATI COVID la o unitate centrală pentru a putea fi monitorizați mai ușor pacienții și, bineînțeles și pentru a veni în ajutorul personalului medical care este îmbrăcat în combinezoane, se mișcă foarte greu, iar în momentul în care apar momente critice legate de pacinți medicii să intervină cât mai prompt”, a explicat Alina Dobrea, managerul Spitalului de Urgență Galați.

De fapt, este o dublă monitorizare, cea din secție și cea realizată cu ajutorul acestui nou aparat care a ajuns la Spitalul de Urgență Galați prin Ministerul Sănătății, achziționat prin Banca Mondială.

Postări asemănătoare

Măsuri speciale pentru animalele de la Zoo Galați

Maria Vlad Romaniţă

S-a dat startul depunerii cererilor pentru obținerea tichetelor sociale de Paște

Reperul

Tehnici de Interconectare în Electronică – TIE 2019, organizat de Universitatea „Dunărea de Jos” și Politehnica București

Reperul