Reperul
Eveniment

Universitatea Dunărea de Jos, 70 de ani de existență!

Pe 20 martie, Universitatea Dunărea de Jos din Galați a împlinit 70 de existență. Fiind cea mai mare instituție de învățământ superior din sud-estul țării, Universitatea colaborează strâns cu mediul socio-economic, oferind specialiști, consultanță și soluții tehnice la problemele comunității.

Prorectorul Universității Dunărea de Jos, dl Ștefan Baltă, a declarat pentru Realitatea Tv Galați – Brăila: „Nu este doar sărbătoarea noastră. Trebuie să sărbătorească tot orașul pentru că avem 70 de ani de învățământ superior la Galați Acesta este un lucru benefic pentru tot orașul și pentru dezvoltarea acestei zone.”

Sărbătoarea instituției de învățământ superior a fost salutată și de rectorul Universității Danubius, dl Andy Pușcă, care a adresat felicitări conducerii Universității Dunărea de Jos: „Suntem primii care adresează felicitări Universității Dunărea de Jos. E un moment de sărbătoare pentru noi toți. Galațiul merită cele două universități, este un avantaj strategic, avantajul de a fi oraș universitar”.

Postări asemănătoare

(GALERIE FOTO) Terasă închisă de comisarii OPC

Maria Vlad Romaniţă

Programul Casa Verde Fotovoltaice. Când se pot înscrie gălățenii

Reperul

Ceremonie de absolvire cu părinți în spatele gardului

Maria Vlad Romaniţă