Reperul
Eveniment Galati

Unul dintre autorii atacului cu armă de foc de la „Lisboa” a fost prins

ultimele stiri galati

Unul dintre autorii atacului cu armă de foc produs în luna septembrie a anului 2018 în apropierea unei sălii de jocuri din cartierul gălățean Micro 19 a fost prins de polițiști. El era căutat de mai bine de un an, iar pe numele său fusese emis un mandat de arestare în lipsă în luna februarie a acestui an. 

„La data de 06 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Galați, au depistat un bărbat, de 37 de ani, urmărit național și internațional, pe numele căruia existau două mandate de executare a pedepsei pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și conducere a unui vehicul fără permis de conducere, precum și un mandat de arestare preventivă, într-un dosar penal în care acesta este bănuit de comiterea unei tentative la infracțiunea de omor calificat și a infracțiunilor de uz de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice”, se arată într-un comunicat al poliției.

În urma cercetărilor efectuate au rezultat indicii că, în noaptea de 15/16.09.2018, persoana în cauză, purtând fără drept un pistol cu muniție letală, ar fi tras mai multe focuri de armă asupra unui bărbat, de 32 de ani, cauzându-i leziuni traumatice.

„În mansarda imobilului din municipiul Galați, unde a fost depistat bărbatul, polițiștii au găsit 4 pistoale cu muniție letală, suma de 10 500 lei și o cantitate de substanță vegetală susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de mare risc, bunuri care au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor”, se mai arată în comunicatul de presă.

Postări asemănătoare

5 decese și 154 de noi îmbolnăviri cu Sars-Cov-2, la Galați

Maria Vlad Romaniţă

A fost semnat contractul colectiv de muncă la ArcelorMittal Galaţi. Vezi aici cu cât cresc salariile în combinat în 2018

Reperul

Comunicat: Cupa Gaudeamus la fotbal

Reperul