Reperul
Eveniment Galati

Urmărire ca-n filme în centrul Galațiului

UPDATE: A fost prins unul dintre indivizii căutați de Poliție. Acesta a fost încătușat și dus la sediul I.P.J. pentru audieri.

Șoferul unui autoturism urmărit de polițiști a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în clădirea fostului Palat Gheorghiu. Imediat după impact, șoferul și un pasager au abandonat mașina și au fugit. Oamenii legii au tras un foc de armă.

”În cursul acestei zile, în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Galați au observat în trafic, pe strada Serei, din municipiul Galați, un autoturism ai cărui ocupanți aveau un comportament suspect. Polițiștii au efectuat semnale acustice și luminoase pentru oprirea autoturismului dar, întrucât conducătorul auto nu s-a conformat acestor semnale și a continuat deplasarea, s-a plecat în urmărirea vehiculului. Acesta a pătruns pe strada Domnească, pe sens interzis și, după câteva sute de metri, s-a oprit în zidul unui imobil degradat. Cei doi bărbați aflați în autoturism au fugit prin spatele clădirii respective, fiind urmăriți de polițiștii care au folosit armamentul din dotare, efectuând un foc de avertisment în plan vertical. Persoanele în cauză au fost identificate de polițiști și se efectuează activități pentru depistarea lor”, informează I.P.J. Galați.

Postări asemănătoare

Trimise în judecată, după ce au cerut și primit 3.000 de euro șpagă pentru un loc de muncă la spital

Maria Vlad Romaniţă

Împușcat după ce a atacat un polițist cu o șurubelniță

Copila născută de tânăra din Vrancea, care a murit de COVID, a fost externată

Maria Vlad Romaniţă