Reperul
Eveniment Galati

Urmărire cu focuri de armă. Șoferul unui BMW, alergat de polițiștii gălățeni

* Între timp, mașina urmărită în trafic a fost găsită abandonată, dar polițiștii depun eforturi să îl identifice și să îl găsească pe șofer *

Urmărire ca-n filme, azi-noapte, pe străzile Galațiului. Polițiștii au urmărit un autoturism BMW și au fost nevoiți să tragă și focuri de armă. Totul a început cu un apel la numărul unic de urgență 112, prin care un bărbat și o femeie aflați la Spitalul de Urgență anunțau că un autoturism i-a acroșat și a dispărut. Cei doi au reținut însă numărul mașinii.

,,După primirea apelului s-au dispus măsurile specifice de interceptare și, mai apoi, autoturismul a fost identificat în trafic. S-au efectuat semnalele de oprire ale mașinii, dar șoferul nu a oprit și s-a procedat la urmărirea autoturismului. S-au tras focuri de armă, unul în plan vertical și altul spre mașină, iar mai apoi s-a încercat blocarea autoturismului, dar acesta a reușit să scape, punând în pericol viața unor colegi“, a declarat Iulian Ungur, de la IPJ Galați.

Mai apoi, autoturismul a fost găsit abandonat, iar polițiștii continuă cercetările  pentru identificarea și găsirea șoferului.

Foto: Facebook – Grupul Șoferilor din Galați

Postări asemănătoare

Stradă închisă de teama coronavirusului

Maria Vlad Romaniţă

Zeci de amenzi date în Galati și Tecuci pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii Sars-Cov-2

Maria Vlad Romaniţă

Traficant de droguri, reținut

Maria Vlad Romaniţă