Reperul
Eveniment Galati

Urmărit internaţional pentru furt în Austria, reținut în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietății, emis de autoritățile din Austria. 

„În data de 02 decembrie a.c., în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în ţară, un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova, în vârstă de 49 de ani.La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat faptul că pe numele acestuia era emisă, de autorităţile din Austria, o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, predare sau extrădare, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni contra proprietății. Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J. Galați, în vederea luării măsurilor legale care se impun”, se arată într-un comunicat de presă transmis de I.G.P.F.

Postări asemănătoare

Lipsă de teste și reactivi pentru aparatele Real Time PCR

Maria Vlad Romaniţă

Condamnat la închisoare și urmărit național, un focșănean a dat 21 de spargeri de locuințe în Galați înainte de a fi prins și încarcerat

Reprezentantul unei fundații susține că a fost agresat de primar și de doi polițiști în sediul Primăriei Nicorești

Maria Vlad Romaniţă