Reperul
Alegeri Politic

USRPLUS și PNL se ceartă, dar vor să continue guvernarea

Este criză politică în România, însă politicienii nu fac decât să-și arunce contre și să scoată la iveală detalii care țin mai de grabă de cancanuri, decât de dezamorsarea situației. ”Meciul” dintre PNL și USRPLUS se dispută în fiecare zi, în timp ce celelalte formațiuni politice adună puncte electorale. Cu toate acestea, atât liberalii, cât și reprezentanții USRPLUS susțin că își doresc să continue guvernarea în formula PNL-USRPLUS-UDMR. Prezenți în studioul Reperul TV, senatorul Andrei Postică, președintele USRPLUS Galați și deputatul PNL, Onuț Atanasiu, sunt de părere că pot face echipă foarte bună, însă fiecare pune condiții.

Noi nu vedem o altă guvernare decât USRPLUS, PNL și UDMR. Se va sta la masa discuțiilor, inclusiv cu Florin Cîțu. Singura condiție pe care noi o vom pune este ca următorul prim-ministru să nu mai fie Florin Cîțu. Sprijinul USRPLUS pentru Florin Cîțu nu mai există și asta este foarte clar și partenerii noștri trebuie să înțeleagă. Nu au de-a face cu politicieni clasici. USRPLUS are politicieni care, în momentul când își propun un lucru, îl duc la capăt. Dacă noi am spus că nu mai mergem alături de Florin Cîțu, așa se va întâmpla”, a precizat Andrei Postică, senator USRPLUS de Galați.

Deputatul PNL de Galați, Onuț Atanasiu, recunoaște că din tot scandalul politic, PNL nu face decât să piardă electorat.

”Mi-aș dori să continue guvernarea alături de USR. Cred că PSD joacă doar pentru el, asta deși colegul meu, George Stângă, crede că PSD ar susține PNL. PSD nu va juca nici pentru PNL, nici pentru USR, nici pentru AUR, dacă mă întrebați pe mine. PSD joacă doar pentru el, iar acum stă și aplaudă de pe margine certurile dintre cele două partide, ba mai mult, ”bagă bățul prin gard”, a declarat la Reperul TV, deputatul PNL de Galați, Onuț Atanasiu.

Emisiunea integrală o puteți urmări aici: https://fb.watch/80dqfHsfmk/

Postări asemănătoare

Deputații PNL de Brăila susțin 35 de amendamente la Legea bugetului

Reperul

Nicolae Marin (Pro România): Restructurarea administrativă, singura alternativă viabilă pentru evitarea tăierilor de pensii și salarii

Reperul

Dănuț Lungu, PNL Brăila: Orgoliile au făcut ca asocierea Galați-Brăila să nu se realizeze

Sorin Rugină