Reperul
Social

Uzina de Apă Galați, gazdă pentru 100 de copii de Ziua Mondială a Apei

100 de copii care învață la Seminarul Teologic „Sf. Ap. Andrei” au aflat de la specialiștii societății Apă-Canal de unde vine apa de la robinet. Vizita elevilor la Uzina de Apă Galați a fost făcută cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, sărbătorită pe 22 martie.

„În cadrul activităților dedicate Zilei Mondiale a Apei, am deschis porțile stației de tratare a apei Uzina de Apă Galați pentru cei care și-au exprimat interesul de a vedea îndeaproape de unde vine apa de la robinet. În zi de sărbătoare ne-au fost oaspeți aproximativ 100 de copii de la Seminarul Teologic „Sf. Ap. Andrei”, care, plini de curiozitate, entuziasm și dezinvoltură, ne-au înseninat ziua.

APĂ CANAL Galați marchează Ziua Mondială a Apei în fiecare an printr-o serie de acțiuni. Prin distribuirea pe rețelele sociale a unor informații privind tema din acest an am încercat să ajutăm cât mai mulți oameni să înțeleagă importanța conservării apei și a accesului la apă curată și sigură. În același scop s-au derulat activitățile din cadrul campaniei “Porți deschise”, transmit reprezentanții Apă-Canal S.A. Galați.

Postări asemănătoare

Programul ”Masă caldă” s-a extins, dar încă nu se aplică

Reperul

„Cochilii, nestemate ale mării” – 300 de exponate din oceanele lumii

Reperul

Gong final pentru al doilea proiect ERASMUS+ derulat de Grădinița „Dumbrava Minunată” din Brăila

Reperul