Reperul
Alegeri Politic

V. Varga (PNL Brăila): Cât voi trăi, voi rămâne membru al PNL

Fostul deputat liberal de Brăila, Vasile Varga, este îngrijorat pentru viitorul filialei PNL Brăila, la viitoarele alegeri. Proaspăt ales membru în Comisia de Arbitraj, Varga a declarat în cadrul emisiunii ”Interviurile Reperul TV” că, la ora actuală, în filiala brăileană a Partidului Național Liberal nu există oameni atât de puternici, astfel încât să-i învingă la alegeri pe actualii lideri de la PSD. 

”Sunt pesimist în ceea ce privește alegerile din 2024. Cu ceea ce există la filiala din care fac parte, sunt pesimist. Au venit niște oameni și au spus că vor reforma întregul partid acum, unii care toată viața au făcut campanii electorale pentru baloane, pentru pixuri, pentru găleți și acum sunt mintea cenușie a Partidului Național Liberal, filiala Brăila. (…) Dacă mâine ar fi alegeri, ar fi un rezultat mai puțin bun pentru PNL Brăila. Poate dacă alegerile vor fi peste doi ani, filiala va avea posibilitatea să marcheze etape peste etape și să crească. Condiția este ca împotriva celor doi adversari – primarul și președintele CJ Brăila, de la PSD – să vină să candideze doi oameni potenți, deștepți, cu un program pentru brăileni în care să le explice ce vor să facă în perioada asta de patru ani”, a subliniat Vasile Varga la Reperul TV.

În cadrul aceleiași emisiuni, Vasile Varga a mai adăugat că, deși nu a mai ținut legătura cu actualul președinte PNL Brăila, Alexandru Popa, ar fi dispus să-i dea acestuia sfaturi, dar să-i și indice greșelile pe care le-a făcut, prin numirea unor oameni în funcții importante. 

“Dacă ar veni Alexandru Popa, aș sta de vorbă cu el, doar este colegul meu, și i-aș explica mai multe lucruri. I-aș spune: uite, la învățământ ai făcut o greșeală. Ai pus un profesoraș (n.r. Cătălin Canciu – inspector școlar general)  fără niciun fel de rezultat și care s-a perindat pe la alte partide. Nu știu dacă nu are o adeziune și pe la Partidul Social Democrat. Nu știu, nu sunt sigur, așa am auzit. (…) Președintele trebuie să-și facă un plan, să facă un sondaj la nivelul întregului județ, pe fiecare localitate (…). Dacă filiala crește, crește și personalitatea unui președinte de filială. În momentul când ai rezultate proaste, atunci ca președinte de filială trebuie să-ți dai demisia. Dacă la viitoarele alegeri nu sunt rezultate, toată conducerea trebuie să plece (…). Nu am mai vorbit cu domnul Alexandru Popa. Eu nu am orgolii. La vârsta mea nu-mi permit să mai am orgolii. Nimeni nu a crezut că eu voi candida la Comisia de Onoare și Arbitraj și să candidez și împotriva unuia din partea filialei. Unul să ia 170 de voturi și unul 700. M-am dus independent, că așa am vrut eu. Eu rămân membru al acestei filiale. Nu am nevoie de nimic. Nu am fost înscris la niciun partid, în afară de PNL. Cât voi trăi, voi rămâne membru al acestui partid”, a declarat la Reperul TV, Vasile Varga, fost deputat PNL de Brăila.

Postări asemănătoare

Nicolae Marin (PRO România): Dezaprob o unificare a stângii cu un PSD nereformat

Reperul

Bogdan Rodeanu, USR: Procedura parlamentară de audiere a miniștrilor, un teleshopping politic

Sorin Rugină

PNL Brăila a demarat o campanie de informare privind pesta porcină africană

Reperul