Reperul
Alegeri Politic

V.Varga (PNL Brăila): ”Cel mai frumos lucru pe care pot să-l dau brăilenilor mei este o cărticică, pe care să o înțeleagă fiecare”

Deputatul liberal, Vasile Varga a ales să ducă o altfel de campanie electorală. Deși experiența de politicain, cu state vechi în Partidul Național Liberal, filiala Brăila, i-ar fi fost suficientă pentru un nou mandat în Parlamentul României, Varga a ales să le facă un cadou brăilenilor. Este vorba despre un cod civil în care notarul Vasile Varga a trecut, pe înțelesul tuturor, explicațiile unor termeni juridici.

”A apărut acest cod, pe înțelesul tuturor, un cod civil, pe care m-am gândit  să familiarizez tot publicul larg cu niște noțiuni juridice des întâlnite în viața cotidiană, ca să poată să înțeleagă fiecare ce înseamnă căsătoria, relațiile de rudenie, transmisiunea unei moșteniri; cine sunt moștenitorii și ce pot să moștenească, dacă sunt părinți, copii, despre ce înseamnă și ce presupune un contract de vânzare-cumpărare, unul de donație sau de întreținre. În cea mai mare măsură, această broșură nu a mai fost aruncată la coș. Dacă era un flyer sau un poster mic, lumea le-ar fi citit, se uita la ele și le ducea la coșul de gunoi. Pe când acest cod îl păstrează, îl răsfoiește, îl citește. Am muncit șapte luni, împreună cu o echipă. Cel mai frumos lucru pe care pot să-l dau brăilenilor mei, este o cărticică, pe care să o înțeleagă fiecare. Aceasta este campania pe care am dus-o eu. Nu campania mizerabilă pe care au dus-o alții. Li s-au tăiat cauciucurile de la mașinile unor colegi. Același trubadur a făcut parte din aceeași echipă. Un singur om a făcut această campanie mizeră. A fost o decepție a vieții mele”, a declarat deputatul Vasile Varga la Reperul TV.

Postări asemănătoare

Onuț Atanasiu, PNL Galați: Șantiere în loc de școli înainte de începerea anului școlar

Reperul

Adrian Tabarac (PNL): Ni se cere să respectăm statul de drept, iar asta deranjează PSD

Reperul

Razboi al declarațiilor între președintele C.J. Brăila Iulian Chiriac și deputații liberali Varga și Roman pe tema eliberării certificatelor de urbanism

Reperul