Reperul
Alegeri Politic

V.Varga (PNL Brăila): ”Cel mai frumos lucru pe care pot să-l dau brăilenilor mei este o cărticică, pe care să o înțeleagă fiecare”

Deputatul liberal, Vasile Varga a ales să ducă o altfel de campanie electorală. Deși experiența de politicain, cu state vechi în Partidul Național Liberal, filiala Brăila, i-ar fi fost suficientă pentru un nou mandat în Parlamentul României, Varga a ales să le facă un cadou brăilenilor. Este vorba despre un cod civil în care notarul Vasile Varga a trecut, pe înțelesul tuturor, explicațiile unor termeni juridici.

”A apărut acest cod, pe înțelesul tuturor, un cod civil, pe care m-am gândit  să familiarizez tot publicul larg cu niște noțiuni juridice des întâlnite în viața cotidiană, ca să poată să înțeleagă fiecare ce înseamnă căsătoria, relațiile de rudenie, transmisiunea unei moșteniri; cine sunt moștenitorii și ce pot să moștenească, dacă sunt părinți, copii, despre ce înseamnă și ce presupune un contract de vânzare-cumpărare, unul de donație sau de întreținre. În cea mai mare măsură, această broșură nu a mai fost aruncată la coș. Dacă era un flyer sau un poster mic, lumea le-ar fi citit, se uita la ele și le ducea la coșul de gunoi. Pe când acest cod îl păstrează, îl răsfoiește, îl citește. Am muncit șapte luni, împreună cu o echipă. Cel mai frumos lucru pe care pot să-l dau brăilenilor mei, este o cărticică, pe care să o înțeleagă fiecare. Aceasta este campania pe care am dus-o eu. Nu campania mizerabilă pe care au dus-o alții. Li s-au tăiat cauciucurile de la mașinile unor colegi. Același trubadur a făcut parte din aceeași echipă. Un singur om a făcut această campanie mizeră. A fost o decepție a vieții mele”, a declarat deputatul Vasile Varga la Reperul TV.

Postări asemănătoare

VIDEO: Marin Nicolae, senator PRO România: În Pro România sunt așteptați toți cei care vor să facă o schimbare cu adevărat pentru Galați

Reperul

România normală înseamnă continuarea luptei anti-corupție

Reperul

Klaus Iohannis a făcut tot ceea ce putea să facă un președinte pentru a opri atacurile PSD împotriva statului român

Reperul