Reperul
Eveniment

I-a vândut cutii de ţigări pline cu ambalaje! Seria ţepelor continuă în pieţele din Galaţi

* Aşa zisul comerciant a fost prins de polițiștii locali, care erau în zonă *

Un gălățean de 40 de ani este cercetat pentru înșelăciune după ce i-a vândut unui brăilean de 39 de ani cutii de țigări pline cu… ambalaje, pet-uri, cuie și polistiren. S-a întâmplat în Piața Calea Basarabiei. Din fericire, o patrulă a Poliției Locale era în apropiere și l-a prins imediat pe „comerciant”.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră aflați în dispozitiv de fluidizare a traficului rutier în zona respectivă s-au sesizat din oficiu despre faptul că un autoturism de culoare neagră circula cu viteză în interiorul pieței, pe spaţiul destinat comercianților, fiind urmat, pe jos, de o persoană de sex masculin, cetățean care se manifesta zgomotos. În această situație poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră au procedat la oprirea conducătorului auto, stabilind că cel în cauză se numeşte C.I., din Galați. Acesta a fost ulterior identificat ca fiind cel care oferea spre vânzare pachete de ţigarete ce conţineau ambalaje, cartoane, pet-uri, cuie şi polistiren numitului V.I., din Brăila”, a comunicat Poliţia Locală.

În maşina vânzătorului, poliţiştii locali au găsit cinci pachete de țigarete de diferite mărci, zece pachete pline cu polistiren şi cuie, precum şi șapte pachete de forma unui carton de țigarete, confecționate din carton, învelite în folie neagră și pline ambalaje, cartoane, pet-uri, cuie şi polistiren.

„În acest caz polițiștii locali au întocmit actele procedurale, conform legislaţiei în vigoare, atât făptuitorul cât şi bunurile au fost predate Secţiei de Poliţie competente, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune”, a precizat Poliţia Locală.

Un caz asemănător a fost semnalat şi în ianuarie 2017, când oamenii legii au depistat mai multe persoane care vindeau cuie și polistiren, în loc de țigarete. Atunci au fost confiscate 31 de cutii din carton umplute cu resturi de hârtie, cuie și polistiren.

Postări asemănătoare

Sâmbătă, notarii din țară vor oferi sesiuni de consultații gratuite

Reperul

11 decese în 24 de ore! Se impun noi restricții

Reperul

Lipsă de teste și reactivi pentru aparatele Real Time PCR

Maria Vlad Romaniţă