Reperul
Politic

Vasile Varga, deputat PNL: ”Cine nu votează Guvernul Orban, pactizează cu PSD-ul lui Dăncilă”

Odată cu prezentarea miniștrilor Cabinetului Orban, s-a intrat în linie dreaptă pentru instalarea la Palatul Victoria a unui guvern responsabil, capabil să scoată România din profunda criză în care a fost împinsă de PSD, se arată într-un comunicat de presă transmis de deputatul PNL de Brăila, Vasile Varga.

Redăm conținutul comunicatului de presă:

Partidul Național Liberal și-a ținut promisiunile făcute înainte de moțiunea de cenzură și prezintă un guvern mai suplu, cu mai puține ministere. Nu va tăia nici pensii, nici salarii. În schimb, va lua acele măsuri economice care vor reuși să salveze România de la dezastru. Va guverna cinstit, pentru români, nu așa cum a făcut-o PSD-ul în cei trei ani. Pentru că românii au nevoie urgent de o guvernare eficientă. Orice zi cu PSD la Palatul Victoria înseamnă haos și diletantism, înseamnă scufundarea într-un hău din care cu greu ne vom putea reveni. Nu mai este timp de dispute politice, de răfuieli și orgolii.

Politica trebuie făcută reponsabil, fără interese personale. Negocierile între partide sunt firești într-o democrație, cu condiția ca acestea să fie pentru binele țării. Iar astăzi, binele României înseamnă un vot pentru Cabinetul Orban și intrarea pe direcția eficienței și responsabilității. Țara trebuie condusă, trebuie guvernată, iar toate partidele care au votat moțiunea de cenzură ar trebui să voteze și Cabinetul Orban. Orice vot împotrivă, orice abținere sau absență de la votul de învestitură nu înseamnă altceva decât o pactizare fățișă sau ascunsă, un concubinaj cu PSD-ul lui Viorica Dăncilă, iar nota de plată o vor deconta românii.

Postări asemănătoare

PARLAMENTARII DIN GALAȚI ȘI BRĂILA, DESPRE ALEGERILE ANTICIPATE

Reperul

Stângă l-a dat afară pe Dobre din cabinetul parlamentar de la sediul PNL Galați

Sorin Rugină

S-au extins categoriile de personal implicate în bătălia COVID – 19 care primesc stimulentul de 2.500 de lei

Reperul