Reperul
Politic

Vasile Varga (PNL Brăila): Zilele Guvernului Dăncilă sunt numărate! România are nevoie de o guvernare eficientă

Partidul Național Liberal va depune la finalul acestei săptămâni moțiunea de cenzură împotriva guvernului condus Viorica Dăncilă. Moțiunea este  motivată de modul dezastruos în care acest guvern a condus România, anunță într-un comunicat de presă deputatul Partidului Național Liberal, Vasile Varga.

Guvernul PSD-ALDE a fost un guvern al deciziilor iresponsabile, multe luate doar din calculele personale, ale unor lideri. A fost un guvern prin care s-au perindat, în trei ani, aproape 80 de miniștri, ceea ce demonstrează incapacitatea lor de a lua decizii, dar și lipsa de continuitate și de viziune.

Promisiunile cu care au venit în fața electoratului în 2016 au fost, în marea lor majoritate, încălcate. Nu avem nici autostrăzi, nici spitale regionale, tinerii continuă să plece din țară, mediuld e afaceri este instabil și lipsit de predictibilitate fiscală și legislativă.

Cei câțiva lei dați la pensie sau la salariile din sistemul public nu s-au regăsit în creșterea nivelului de trai, pentru că avem cea mai mare inflație din Europa. Au crescut toate prețurile, la alimentele de bază, la gaze, la combustibili, la medicamente. Românii au nevoie de un guvern coerent și responsabil, cu un program articulat, care să gândească dezvoltarea reală a României, capabil să atragă fonduri europene și care să ia acele măsuri de care este nevoie pentru un trai mai bun și mai sigur”, susține deputatul PNL de Brăila, Vasile Varga.

Postări asemănătoare

Antoneta Ioniță: Fără sprijin de la Guvern, medicii tineri vor prefera să plece din țară

Reperul

Bogdan Rodeanu, USR: Contractul de privatizare al Combinatului Siderurgic trebuie desecretizat de îndată

Reperul

Social-democratul Marian Dragomir își dorește încă un mandat de primar

Reperul