Reperul
Politic

Vasile Varga (PNL): ”Dacă vă încurcă studenții, dați-vă demisia, domnule ministru Cuc!”

Deputatul liberal Vasile Varga îl atacă dur pe ministrul Transporturilor pe care îl acuză de incapacitatea de a gestiona problemele cu adevărat importante ale ministerului pe care îl conduce. Situația prin care trece CFR este subiectului unei declarații a deputatului liberal din Brăila.

Incapabil să-și asume managementul defectuos al CFR călători, Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, iese din nou la rampă cu declarații halucinante și lipsite de realism. Aflat mai tot timpul în căutare de vinovați, nu de soluții, ministrul Cuc i-a luat în vizor de această dată pe studenți, din cauza cărora ar fi aglomerate trenurile.

În realitate, în spatele ipocriziei și lașității ministrului Răzvan Cuc se ascunde lipsa de măsuri concrete și de investiții necesare pentru modernizarea transportului de călători. De altfel, situația dezastruoasă prin care trece CFR Călători a fost și principalul motiv al protestului salariaților, din 16 iulie 2019. Aceștia au reclamat un deficit de 500 de vagoane pentru transportul de persoane, aspect care pare să nu-l sensibilizeze pe ministrul Răzvan Cuc, preocupat să identifice vinovați în orice altă parte numai în ministerul pe care-l conduce, nu.

În mandatul său, infrastructura de cale ferată se degradează continuu, CFR călători nu are suficiente vagoane, iar călătoria cu trenul a devenit o adevărată aventură, cu vagoane supra-aglomerate și întârzieri considerabile. În loc să-și asume această realitate și să-și ceară scuze de la călători, Răzvan Cuc preferă să arunce responsabilitatea în curtea studenților.

Dacă studenții sunt cei care vă încurcă, de ce nu vă dați demisia, domnule ministru Cuc? De ce continuați ipocrizia? După ce PSD s-a lăudat cu acordarea de gratuitate studenților, la călătoriile cu trenul, acum descoperiți că din cauza lor trenurile sunt aglomerate. Oare nu cumva Guvernul a ajuns la fundul sacului, după cheltuielile nesăbuite, și acum vrea să retragă această facilitate? Declarațiile par să prefigureze o astfel de măsură. Lăsați în pace studenții, domnule Cuc, și faceți investițiile necesare! Sau, dacă nu, plecați acasă!

Postări asemănătoare

PNL Brăila: Din cauza lui Liviu Dragnea, România riscă izolarea în Europa

Reperul

Alexandru Dănăilă: Ma‭şina de vot a PSD Brăila distruge speran‭ţ‬ele brăilenilor

Reperul

Nicolae Marin: Invit oamenii de calitate din PSD să vină în Pro Romania

Reperul