Reperul
Administratie Galati

(VDEO) C. Fotea (Președintele CJ Galați): „Mandatul 2020-2024 a fost cel care mi-a dat siguranță”

Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați a fost validat de către conducerea PSD de la București pentru a candida pentru un nou mandat, la alegerile din data de 9 iunie. Prezent în cadrul emisiunii „Interviurile Reperul TV”, Fotea a confirmat că își dorește încă un mandat în fruntea Consiliului Județean pentru a finaliza proiectele începute și a făcut o analiză a celor opt ani de când conduce județul. Concluzia trasă de Costel Fotea a fost că fără voturile gălățenilor care i-au adus 18 consilieri județeni PSD, nu ar fi reușit să facă investiții în sănătate, infrastructura rutieră și cultură.

„A fost un mandat validat de către gălățeni și pentru asta le mulțumesc, din nou, pentru încredere. Vreau să-i asigur că am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru ca nici un proiect pe care ar putea Consiliul Județean să-l aducă la Galați să nu fie ratat. Mai mult, sunt proiecte pe care nu le-am promis în anul 2020, dar astăzi sunt în implementare, iar altele sunt spre finalizare. Spun că este un mandat care a fost validat de cetățeni – și mă refer acum la persoana Costel Fotea – pentru că în anul 2016, atunci când am candidat din partea PSD, când PSD a obținut 14 consilieri s-a făcut o alianță și, în urma alianței, din rândul consilierilor județeni am fost ales președinte al Consiliului Județean Galați. În 2020, votul a fost uninominal. Vreau să le mulțumesc gălățenilor pentru confirmare, pentru că pe organizația județeană PSD, la nivelul județului Galați am primit peste 60 000 de voturi, iar eu, candidatul Costel Fotea, am obținut 100 000 de voturi, deci mai mult decât partidul. Asta confirmă că ceea ce am început în 2016 și așa cum le-am prezentat gălățenilor proiectele, am început bine și le-am câștigat încrederea. Se câștigă foarte greu încrederea și se pierde foarte repede și, de aceea, am căutat ca în cei patru ani să fiu un om onest, lucru pe care îl fac și îl voi face dacă voi fi ales, din nou. Un adevăr, știm bine, doare, dar doare puțin. O minciună nu se șterge niciodată, iar durerea unei minciuni nu o poți șterge niciodată.

Mandatul 2020-2024 a fost unul care mi-a dat mult mai multă siguranță, putere pentru că am avut 18 consilieri județeni și am putut să aprobăm toate proiectele de care aveam nevoie. A fost un mandat în care și eu am obținut un vot de încredere, ceea ce m-a responsabilizat mult. Dacă pe 9 iunie voi fi ales din nou președintele Consiliului Județean Galați, îi rog pe gălățeni să fie alături de mine, dar îi rog să mă ajute să am și majoritate în Consiliul Județean. O să vă dau doar un exemplu, cel al Centurii Galațiului, unde 5 luni, din cauza unui singur vot nu a trecut proiectul cu exproprierile pentru că nu a vrut președintele PNL Galați să se voteze acel proiect de hotărâre al Consiliului Județean Galați”, a declarat la Reperul TV Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Postări asemănătoare

Finanțări de până la 100.000 euro și formare antreprenorială pentru studenți, masteranzi şi doctoranzi prin proiectul AntRES 2.0

Reperul

Proiect cu fonduri europene pentru trei localități din județ

Reperul

Populare cu pește la balta Zătun

Reperul