Reperul
Cultural

Vernisaj la Muzeul de Artă Vizuală: Ion Anghel expune „De la subiect la obiect”

* Evenimentul va avea loc marţi, 5 iunie, în prezenţa artistului *

Artistul Ion Anghel îşi vernisează expoziţia „De la subiect la obiect”. Evenimentul va avea loc marți, 5 iunie, la ora 18:00, la Muzeul de Artă Vizuală.

Născut pe 17 februarie 1973 în București, Ion Anghel a absolvit în 1997 Academia de Artă Bucureşti, secţia pictură, în prezent fiind lector universitar doctor la Universitatea de Arte Bucureşti, catedra Pictură. Este membru fondator al Grupului Salmastru, fondator al galeriei Catacomba UNA, membru fondator al Galeriei UNARTE The Grand și președintele Comisiei de Onoare și Arbitraj a Uniunii Artiștilor Plastici din România. Are numeroase expoziții personale și participări la expoziții de grup, tabere și simpozioane, în țară și în străinătate.

Printre premiile obținute, menționăm: Premiul Artexpo (1992), Premiul special – Fleur d’Eau (1996), Premiul I la Concursul de pictură „Accente şi amprente”, Galeria Apollo Bucureşti (1999), Premiul pentru creaţie acordat de Casa de Licitaţie Monavissa, Târgul de Artă Gaudeamus, Bucureşti (2003), Premiul pentru Tineret al Uniunii Artiştilor Plastici din România (2004), Premiul de excelență pentru tinere talente acordat de Uniunea Națională a Patronatului Român (2007), Premiul Special, Bienala Internațională de Gravură Danubius (2016), Premiul „Mihail Grecu”, acordat de Uniunea Artiștilor Plastici din Republica Moldova, la Saloanele Moldovei (2017).

Vernisajul va avea loc în prezența artistului.

Postări asemănătoare

Spectacolul RASHŌMON a intrat în producție la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

Reperul

ARMADA: un nou imprint Nemira dedicat literaturii science fiction, fantasy & thriller

Reperul

Obiceiuri și tradiții de Sf. Constantin și Elena

Reperul