Reperul
Eveniment Galati

(VIDEO) 7 elevi chiulangii prinși de polițiști

Polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară împreună cu cei din cadrul Poliției Municipiului Galați, de la Secțiile 1-5 Poliție au acționat în zona unităților de învățământ preuniversitar, în vederea creșterii gradului de siguranță al elevilor și a personalului didactic.

Oamenii legii au acționat și pe linia prevenirii absenteismului școlar și a delicvenței juvenile în incinta, precum și în zonele adiacente instituțiilor școlare, dar și pentru combaterea traficului și consumului de droguri și băuturi alcoolice în rândul elevilor. Astfel de activități au fost efectuate atât în incinta unităților de învățământ, cât și în imediata apropiere a acestora, la localurile de alimentație publică tip cafe-bar sau săli de jocuri electronice tip casino / slot-machine.

„Au fost identificați 7 elevi de clase diferite de a 10-a, respectiv a 11-a, care absentau de la orele de curs și se aflau în afara unității de învățământ din care fac parte. Aceștia au fost prezentați conducerii unității de învățământ și, ulterior, au intrat la orele de curs. Acțiunile de acest gen, care au ca scop principal activitatea de prevenire pentru buna desfășurare a activităților în unitățile școlare, vor continua și în perioada următoare pe raza județului Galați, atât în mediul urban, cât și în cel rural”, informează I.P.J. Galați.

Postări asemănătoare

Preluare oficială | Sanjeev Gupta în vizită pe platforma siderurgică din Galați

Reperul

Înjunghiat la un centru de fier vechi

Maria Vlad Romaniţă

Scandal la Căminul de bătrâni ”Sf. Ilie”

Maria Vlad Romaniţă