Reperul
Alegeri Eveniment Interviu Politic

(VIDEO) 83 MILIOANE EURO, BANI PENTRU PROIECTELE TECUCIULUI

Lucian Costin, primar al Municipiului Tecuci și candidat al PNL pentru un nou mandat de primar, a vorbit la Reperul TV despre banii pe care a reușit să-i atragă în municipiul Tecuci, în perioada în care a ocupat fotoliul de edil.

83 de milioane de euro! Am adunat toate finanțările pe care le-am depus. Sunt bani care vor schimba definitiv fața municipiului Tecuci: rețele de apă și canalizare, investiții în infrastructura stradală, performanță energetică în ceea ce privește sistemele de iluminat public, inclusiv un parc fotovoltaic care este în faza de implementare. Vorbim despre foarte mulți bani, sume ce reprezintă cu mult peste ceea ce s-a adus în municipiul Tecuci de la Revoluție, până am preluat mandatul de primar. Toți primarii, la un loc, de la Revoluție încoace nu au reușit să aducă măcar o tremie din banii pe care am reușit să-i aduc în acești trei ani și jumătate de mandat”, a declarat Lucian Costin.

Primarul Tecuciului și-a exprimat convingerea că un eventual nou mandat de primar îi va permite să acceseze bani pentru proiectele Tecuciului  ce vor însuma dublul sumei pe care a reușit să o atragă în mandatul 2020 – 2024.

CMF 21240015

Postări asemănătoare

PNL: Modul de cheltuire a banilor publici în Brăila este lipsit de viziune și nu aduce dezvoltare

Reperul

Facilități de la Guvern pentru deportați, prizonieri și persoanele persecutate politic

Reperul

A fugit cu banii pentru apă și acum candidează pentru un post de consilier local

Reperul