Reperul
Eveniment Galati

(VIDEO) Accident cu patru victime

Patru persoane, prin tre care un copil de aproape trei ani, au fost rănite după ce șoferul unei autoutilitare a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe contrasens unde s-a izbut de alt autoturism, după care a ricoșat în altă mașină. Impactul a avut loc pe DJ 251, în apropierea localității Schela, din județul Galați.

”Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 36 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre comuna Slobozia Conachi către comuna Schela, la o curbă periculoasă la dreapta, ar fi pierdut controlul volanului și a pătruns pe sensul opus de mers unde a lovit frontal o altă autoutilitară, condusă în mod regulamentar de un bărbat de 31 de ani, din direcție opusă.

În urma impactului, primul autovehicul a fost proiectat într-un autoturism care era condus de o femeie cu vârsta de 50 de ani, aflat tot pe sensul opus de mers, cu direcția către comuna Slobozia Conachi. Toate autovehiculele implicate au fost avariate și au fost rănite 4 persoane, fiind vorba de doi dintre conducătorii auto, bărbatul de 31 de ani și femeia de 50 de ani, un minor cu vârsta de 2 ani și 11 luni care se afla pasager în primul autovehicul și un bărbat de 39 de ani, pasager în cel de-al doilea autovehicul.

Persoanele rănite au primit îngrijiri la fața locului și apoi au fost transportate la spital de către echipajele de la ambulanță. Toți conducătorii auto dețin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ în toate cele 3 cazuri. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier”, informează I.P.J. Galați.

https://youtube.com/shorts/g2vq6jqpGSM


Postări asemănătoare

(VIDEO) Sfaturi de la comisarii de la Protecția Consumatorilor pentru Black Friday

Reperul

Start RO DANUBE INTERNATIONAL JAZZ FESTIVAL!

Reperul

Tinerii filmaţi chinuind trei cai la Smârdan s-au ales cu dosar penal

Maria Vlad Romaniţă