Reperul
Eveniment Galati

VIDEO: Ademeneau bărbaţi prin anunţuri la matrimoniale şi apoi îi tâlhăreau

* Cei vinovaţi, un bărbat şi o femeie, au fost reţinuţi în urma unei percheziţii şi urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă *

talharie2Un bărbat de 34 de ani şi o femeie de 39 de ani, care tâlhăreau bărbaţi pe care îi atrăgeau în prealabil prin anunţuri date la secţiunea matrimoniale, au fost reţinuţi în urma unei percheziţii efectuate, ieri, la locuinţa celor doi din localitatea gălăţeană Folteşti. “La data de 18 aprilie a.c., poliţiştii Seviciului Investigaţii Criminale au efectuat o percheziție domiciliară în comuna Foltești, la locuința unui bărbat de 34 ani și a unei femei de 39 ani, persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic. Polițiștii au stabilit că cei doi ar fi publicat un anunț, la secțiunea matrimoniale, pe un site și ar fi închiriat un apartament pe raza municipiului Galați în scopul săvârșirii faptelor mai sus menționate. Astfel, în perioada februarie – martie a.c., doi bărbați de 32 și 50 de ani care au apelat la serviciile femeii ar fi fost amenințați, agresați și deposedați de bunuri de către bărbatul de 34 de ani, înainte de consumarea actului sexual. În momentul săvârșirii faptelor, acesta s-a prezentat ca fiind fie soțul femeii, fie poliţist”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Potrivit IPJ, bărbatul ar fi reuşit să sustragă astfel bani și bunuri, printre care două carduri bancare pe care ulterior le-ar fi folosit. Prejudiciul a fost evaluat la 7.200 lei şi a fost recuperat în proporție de 70%.

Bărbatul şi femeia au fost reținuţi pe bază de ordonanță pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentați instanței competente cu propunere de arestare preventivă.

Postări asemănătoare

Mașină distrusă într-un incendiu (VIDEO)

Maria Vlad Romaniţă

O șoferiță șicanată în trafic de alt șofer a produs un accident grav în apropiere de Albina

Reperul

Premiile municipiului Galați

Reperul