Reperul
Administratie Galati

(VIDEO) Astăzi s-a dat startul la aprovizionarea cămărilor pentru anotimpul rece!

A XIX-a ediție a târgului de toamnă, organizat de Administrația Piețelor Agroalimentare, are loc, anul acesta, nu numai în Piața Centrală a Galațiului, ci în toate piețele din municipiu. Deși măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS COV 2 au diminuat din amploarea manifestărilor, abundența de produse și de producători s-a păstrat! Astfel, gălățenii își pot face aprovizionarea cu legume și fructe proaspete, carne și preparate din carne la cele mai bune prețuri din această toamnă.

Prin măsurile sanitare luate de către conducerea Administrației Piețelor Agroalimentare li se oferi oamenilor siguranța și normalitatea unei vizite la piață, dar și bucuria unei sărbători a produselor și roadelor de toamnă. Fie că alegeți Piața Centrală sau altă piață din Galați, peste tot sunt amplasate dispensere cu dezinfectant la toate căile de acces; se face dezinfectarea spaţiilor închise (hale) cu materiale avizate de către Registrul naţional al produselor biocide; zilnic se spală cu detergent şi soluţii dezinfectante (Polisept) inclusiv grupurile sanitare.  din oră în oră se şterg mânerele, balustradele, întrerupătoarele, uşile precum şi alte suprafeţe expuse şi folosite des. – la intrările din hale/spaţii închise au fost amplasate covoraşe îmbibate cu cloramină ; Deși această ediție se va desfășura virtual din punct de vedere al informației și al spectacolului, transmitem tuturor cetățenilor care vor veni la piață că vizita lor se va desfășura în condiții de maximă siguranță.

Târgul din Piața Centrală rămâne deschis și duminică, 4 octombrie.

Postări asemănătoare

Soluții neconvenționale pentru modernizarea parcului de la turnul de televiziune

Reperul

S-a stabilit clar care sunt localitățile limitrofe Galațiului și Tecuciului între care se poate circula fără declarație pe propria răspundere

Maria Vlad Romaniţă

Prof. univ. Ștefan Baltă: ”Cel care administrează cu adevărat trebuie să aducă bani, viziune, încredere și speranță”

Reperul