Reperul
Eveniment Interviu Politic

(VIDEO) B. Rodeanu (USR) exclude o alianță „Dreapta Unită” făcută cu PNL

Recentele negocieri dintre PSD și PNL, legate de comasarea alegerilor din acest an, a generat reacții diverse venite din rândul politicienilor implicați în actul guvernării. Unii dintre liberali au cerut ieșirea de la guvernare, nemulțumiți fiind de cifrele care arată că scorul pe care l-ar obține la alegerile europarlamentare i-ar situa pe locul 3 sau 4. În aceste condiții, au apărut știri conform cărora PNL ar negocia intrarea într-o alianță de dreapta alături de USR, Forța Dreptei și PMP.

Prezent în studioul Reperul TV, Bogdan Rodeanu, deputat USR Galați, a spus că, în momentul de față, este exclusă formarea alianței „Dreapta Unită” alături de PNL.

“În momentul de față este exclus. PNL-ul este PSD 2, PNL-ul este la guvernare, PNL-ul impune acele măsuri fiscale de care se plâng toți românii, PNL-ul acela liberal mărește impozitele și introduce măsuri cumplit de antiliberale, la cheremul PSD-ului. Ăsta nu e PNL-ul cu care se poate discuta, cu care se poate face o guvernare și care să meargă alături de noi pe aceleași principii”, a declarat Rodeanu.

 

Postări asemănătoare

Comisarul european Corina Crețu afirmă că proiectul podului peste Dunăre nici nu a fost depus la Bruxelles

Sorin Rugină

Social-democratul Marian Dragomir își dorește încă un mandat de primar

Reperul

Scandalul de la HC Dunărea Brăila, între politică și relații sexuale

Sorin Rugină