Reperul
Eveniment Galati

(VIDEO) Bătaie între elevi la un colegiu din Tecuci

A fost scandal și bătaie în toată regula la Colegiul Național de Agricultură și Economie din Tecuci, într-o recreație. Cel puțin trei elevi, dintre care două fete, s-au lovit cu pumnii și cu picioarele, în timp ce o a patra elevă a filmat tot incidentul. Imaginile au ajuns în spațiul public, iar autoritățile s-au alertat.  

”A fost un conflict spontan în sala de clasă, în timpul pauzei, între două eleve și fratele geamăn al elevei agresate. Totul a pornit  de la niște jigniri, discuții între copii, în ceea ce privește relația de iubire cu un băiat. Era ceva legat de băieți, de prietenii, de iubiri”, a spus Cristiana Bârzu, directorul Colegiului Național de Agricultură și Economie din Tecuci.

Conducerea Inspectoratului Școlar Galați a analizat imaginile și va ancheta incidentul.

”Doamna dirigintă a fost chemată de unul dintre băieți. A venit imediat cu doamna director adjunct și au început o anchetă. A început și consilierea. Fiind însă  un act de violență, probabil că se va scădea destul de mult nota la purtare, dar fiind clasa a zecea nu este vorba despre exmatriculare”, a precizat  Adrian Silivestru, inspector în cadrul ISJ Galați.

Polițiștii s-au autosesizat după ce au văzut imaginile.

”Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci s-au autosesizat și au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, cercetările urmând să stabilească identitatea persoanelor care apar în imagini și împrejurările în care s-a produs incidentul”, a declarat scms. Gabriela Costin,  purt. de cuv. IPJ Galați.

Sursa video: Facebook/Munikipiul Tecuci

Postări asemănătoare

Spectacol total de Zilele Dunării

Maria Vlad Romaniţă

ALEGERI ȘI REFERENDUM | Prezență la închiderea urnelor

Reperul

Colegiul Național ”Vasile Alecsandri”, activitate online 14 zile, din cauza a trei cazuri de COVID-19

Maria Vlad Romaniţă