Reperul
Alegeri Politic

(VIDEO) Bogdan Manea, primul liberal intrat în competiția pentru funcția de președinte al organizației municipale PNL Galați

Liberalii gălățeni și-au lansat astăzi echipa pentru alegerile Biroului Politic Municipal, care se vor desfășura pe 19 iunie. Cu o prezență mai degrabă modestă, câțiva membri ai PNL Galați au ales ca loc de desfășurare a evenimentului Faleza Dunării, în fața statuii lui I.C. Brătianu. Cu baloane galbene și albastre în mâini, liberalii gălățeni au marcat intrarea în competitia electorală internă.

”Ne-am propus să schimbăm fața PNL Galați, să facem un upgrade de substanță, pentru a-l readuce pe poziția și în lumina a ceea ce a fost. Avem o echipă formată din oameni cu experiență, dar și din tineri ca să aducem un suflu nou partidului, în același timp să-i dăm și strălucirea și eleganța pe care a avut-o acest partid mai demult”, a declarat Bogdan Manea, candidat la funcția de președinte al BPL al PNL Galați.

Deși încă nu și-a anunțat intenția, surse din interiorul PNL Galați vorbesc despre o posibilă candidatură a lui Alexandru Șerban, directorul A.P.D.M. Galați.

Postări asemănătoare

Amplul program HORIZON EUROPE, al europarlamentarului gălățean Dan Nica, votat în unanimitate în Parlamentul European

Reperul

George Stângă, PNL: Apă Canal face bișniță

Sorin Rugină

Mihai Tudose: Documentația pentru podul peste Dunăre este ”în termen”

Reperul