Reperul
Braila Eveniment

(VIDEO) Brăilean filmat în timp ce distrugea coșurile de gunoi din oraș

Bărbatul și-a făcut un obicei din a ieși din casă după ora până la care este permisă circulația liberă în oraș, în contextul pandemiei de COVID 19 și, profitând de faptul că străzile sunt pustii, pleacă acasă cu părțile metalice ale coșurilor de gunoi stradale. Ulterior, se pare că le vinde la centrele de colectare a materialelor feroase din municipiu.

Recent, atât autoritățile locale cât și cetățenii au remarcat că în multe zone din oraș coșurile de gunoi nu mai sunt utilizabile. Mai precis, componentele metalice din interiorul acestora, cele în care se depozitează efectiv gunoiul, au dispărut. În acest sens, Poliția Locală Brăila a analizat înregistrările din sistemul de monitorizare video al orașului, pentru a vedea ce anume s-a întâmplat. Astfel, s-a descoperit că, în mai multe locații din oraș, după caderea întunericului, un bărbat vine și scoate din învelișul de lemn al coșurilor partea metalică, strânge mai multe, apoi pleacă cu ele, pe bicicletă.

”Pe camerele de supraveghere din parcurile de joacă pentru copii din cartierele Hipodrom, Obor și Chercea se observă cum individul vine pe bicicletă, de multe ori chiar după ora până la care este permisă circulația liberă în oraș, în contextul restricțiilor impuse de epidemia de COVID 19, scoate componentele metalice ale cosurilor de gunoi, le pune pe bicicletă și pleacă. De altfel, în urma verificărilor efectuate la centrele de colectare a materialelor feroase din Municipiul Braila, persoana respectivă a fost înregistrată la unul dintre centre, în mai multe rânduri, predând materiale feroase similare celor sustrase din parcurile de joacă pentru copii. Datele de identificare ale acestei persoane precum și imaginile surprinse de camerele de supraveghere din parcurile de joacă au fost înaintate, spre competentă soluționare, Inspectoratului de Poliție Județean Brăila. Atenționăm încă o dată persoanele care nu respectă prevederile legale că sistemul de monitorizare video este funcțional în tot Municipiul Brăila și va fi extins cu încă 200 de camere, anul acesta”, a comunicat Poliția Locală Brăila, referitor la acest subiect.

Postări asemănătoare

Încă o evadare la Galați: Un tânăr de 19 ani a fugit din sediul Poliției

Maria Vlad Romaniţă

62 de persoane au decedat la Galați din cauza infectării cu SARS-COV2

Maria Vlad Romaniţă

(VIDEO) PESTE 110 JUCĂTORI ÎNSCRIȘI LA CAMPIONATUL NAȚIONAL DE TENIS PENTRU SENIORI ȘI SUPER SENIORI+35

Reperul