Reperul
Alegeri Eveniment Politic

(VIDEO) C. Fotea (Președinte CJ Galați): Oamenii să voteze faptele, nu vorbele

A mai rămas o săptămână din capania electorală pentru alegerile locale și europralamentare, iar candidații încearcă să convingă votanții că merită să-i reprezinte în următorii ani. Invitat la emisiunea „Interviurile Reperul TV”, Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați, candidat pentru un nou mandat pentru CJ Galați, a declarat că nu toți contracandidații săi au dus o luptă electorală cinstită, iar unii, în opinia sa, au depășit limita și au încălcat principii.

În proporție de 95%, cei care doresc și vor veni la vot sunt hotărâți pe cine vor pune ștampila. Cei care nu s-au hotărât încă, singurul lucru pe care mi-l doresc, în ceea ce-i privește, este ca ei să voteze faptele, nu vorbele. A fost o campanie electorală obositoare, care în anumite zone a depășit linia roșie, dar nu ne plângem. Nu ne-a obligat nimeni, dar unii depășesc anumite limite și nu țin cont de principii”, a declarat la Reperul Tv Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Postări asemănătoare

Florin Pâslaru, condamnat la doi ani de închisoare

Reperul

Vasile Varga: Absenteismul de la referendum este un vot de blam la adresa clasei politice

Reperul

România Educată”, proiectul Președintelui Iohannis, la aniversarea a 100 de ani de învățământ universitar românesc la Cluj Napoca

Reperul