Reperul
Administratie Galati

(VIDEO) C. Fotea (Președintele CJ Galați): „Mandatul 2020-2024 a fost plin, cu multe realizări, cu provocări, dar fructuos”

Proiectele Consiliului Județean Galați, atât din zona medicală, infrastructură rutieră, mediu, agrement sau din zona culturii au depășit cu mult programul inițial stabilit de președintele Costel Fotea, la începutul celui de-al doilea mandat, în 2020. Invitat la Reperul TV, Costel Fotea a subliniat că valoarea proiectelor în care este implicat Consiliul Județean Galați se ridică la miliarde de euro, cei mai mulți bani provenind din fonduri europene.

A fost un mandat plin, cu multe realizări, cu multe provocări, în care am încheiat proiecte începute în 2016-2020. Am reînceput proiecte mari de anvergură: parteneriatul dintre Consiliul Județean Galați-Brăila-Ialomița-Călărași pentru drumul Transregio până la Autostrada Soarelui, un proiect de peste 1,5 miliarde de euro. Dacă ne referim drumurile naționale pe care vrem să le modernizăm, vorbim despre proiecte de peste 500 de milioane de euro. În ceea ce privește proiecte de anvergură – spital nou la Galați, spital nou la Tecuci, pe acesta din urmă nu-l aveam prins în programul 2020-2024, dar cu care suntem în linie dreaptă acum, despre aceste proiecte acum câțiva ani doar visam. În zona proiectelor de infrastructură rutieră pe drumurile județene, în mandatul anterior au fost aproape 350 de km de drumuri județene, iar în mandatul acesta au fost peste 250 de km. În domeniul medical s-au făcut investiții în infrastructura medicală, s-au ridicat clădiri noi, s-a achiziționat aparatură. În partea de ecologizare, mediu, agrement, am făcut investiții și în Pădurea Gârboavele și la Balta Zătun. Investiții ample s-au făcut și în cultură. Muzeul Casa Cuza Vodă a fost finalizat, urmează să fie dată în folosință și Farmacia Ținc, s-au reluat lucrările la Muzeul de Artă Vizuală, se lucrează intens la Biblioteca „V.A.Urechia”. (…) Mă bucur că a fost un mandat fructuos”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Comandat de Partidul Social Democrat - PSD - Filiala Jud. Galati
Realizat de Videoflow Expert SRL Cod de identificare al Mandatarului Financiar Coordonator atribuit de AEP: 21240002

Postări asemănătoare

Adrian Tabarac: Dezastru total la Braicar

Reperul

L. Coman (PNL Brăila), despre HC Dunărea Brăila: ”Se pare că PSD, prin mâna lui Caranica, care a lăsat în urmă datorii de peste 600.000 de euro, a îngropat și acest ultim bastion al sportului brăilean”

Reperul

A fost aprobat bugetul judeţului Galaţi pentru anul 2021

Reperul