Reperul
Eveniment

VIDEO Carantină cu substanțe interzise

Asta au găsit într-un centru de carantină din Galați jandarmii aflați în misiune de ordine publică în zonă. Oamenii legii au fost sesizați de către administratorul unității de cazare că într-o cameră se află un bărbat care delirează și se manifestă violent și zgomotos, informațiile fiind obținute de la colegii acestuia de cameră. În momentul în care au intrat în interiorul camerei, jandarmii au observat că bărbatul se afla într-o stare confuză, cu un comportament delirant. Întrebat despre cele petrecute, colegii acestuia au spus că s-au speriat de comportamentul lui, un astfel de episod petrecându-se și în data de 7 aprilie, motiv pentru care au luat legătura cu administratorul unității de cazare.

,,În urma efectuării percheziției corporale și controlul bagajelor, jandarmii au găsit mai multe foițe pentru confecționarea țigărilor și o punguliță cu o substanță vegetală de culoare verde, pe care bărbatul a declarat că a cumpărat-o din Anglia , înainte de a se întoarce în România. Întrebat fiind dacă solicită un echipaj medical de urgență, bărbatul a refuzat categoric. Jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de „deținere de droguri de risc, pentru consum propriu”,  a precizat  Cătălin Bădin, purtător de cuvânt IJJ Galati,

În acest caz, cercetările sunt  continuate de către B.C.C.O Galați, conform competențelor legale. Totodată, bărbatul a fost mutat în alt centru de carantină.

https://we.tl/t-QkOH1W4Khf

Postări asemănătoare

UPDATE: Cuţitarul care a atacat poliţiştii şi paramedicii SMURD a fost reţinut

Maria Vlad Romaniţă

UPDATE: Un bloc din Galați a fost evacuat din cauza unui miros suspect (VIDEO)

Maria Vlad Romaniţă

Poliţia Locală, pe urmele elevilor care nu vin la şcoală. Părinţii riscă amenzi de până la 1.000 de lei

Maria Vlad Romaniţă