Reperul
Eveniment Galati

(VIDEO) Descinderi la contrabandiștii de haine și țigări

Sute de pachete de țigări de contrabandă și peste 600 de obiecte vestimentare contrafăcute au fost găsite și confiscate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în urma a 11 percheziții domiciliare efectuate în cursul zilei de astăzi.

”Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat mai multe percheziții domiciliare în cadrul a două dosare penale având ca obiect comiterea infracțiunilor de contrabandă, respectiv comercializarea de produse contrafăcute în mediul on-line.

Astfel, trei percheziții au fost efectuate la locuințele unor persoane despre care existau date că ar fi vândut, într-o piață din municipiul Galați, țigări provenite din contrabandă.

Cu această ocazie au fost găsite și indisponibilizate 11 100 de țigarete (555 de pachete), diferite mărci, de proveniență Republica Moldova, care ar fi fost destinate vânzării în incinta pieții, în locurile pentru comercializarea produselor agroalimentare.

Alte opt percheziții au fost efectuate la sediile a două societăți comerciale și la locuințele a șase persoane despre care existau date că ar depozita și ar comercializa produse vestimentare contrafăcute. În urma perchezițiilor au fost găsite și indisponibilizate peste 600 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii contrafăcute, inscripționate cu mărci de lux protejate”,a precizat cms sef Gabriela Costin, IPJ Galati. 

Polițiștii continuă cercetările în aceste dosare penale, față de 4 persoane juridice și 5 persoane fizice, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a acestora.

Postări asemănătoare

Restricțiile sociale de distanță și cele de trafic, nu vor fi relaxate prea curând

Maria Vlad Romaniţă

A distrus un gard și a intrat cu mașina în solar

Sute de parfumuri contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră gălăţeni şi brăileni

Maria Vlad Romaniţă