Reperul
Alegeri Eveniment Politic

(VIDEO) Doru Căstăian: “Galațiul trebuie să treacă la un alt nivel”

După trei ani de la intrarea în politică, profesorul Doru Căstăian, consilier local din partea Partidului Pact pentru Galați, și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar al Municipiului Galați. “Un Galați care să conteze, care să fie o comunitate, un Galați care să-ți dea un sentiment al apartenenței” – au fost câteva dintre valorile enunțate de profesorul Merito gălățean în momentul în care și-a argumentat dorința de a deveni primarul Galațiului.

“La Galați, cu actuala administrație nu se poate mai mult decât ceea ce vedeți: câte-o asfaltare de stradă, câte-o renovare de școală (…). E nevoie să trecem la un alt nivel”, a declarat Doru Căstăian. În perspectiva alegerilor locale din 2024, candidatul Pact pentru Galați crede că este nevoie de o concentrare a votului electoratului de dreapta către un singur candidat.

„Îmi doresc ca la alegerile viitoare electoratul de dreapta să aibă, dacă se poate, o singură opțiune pentru a contrabalansa actuala putere. Cred că în momentul acesta, cea mai bună opțiune este reprezentată de mine. O foarte bună idee ar fi ca electoratul de dreapta să susțina un singur candidat”, a declarat Căstaian la Reperul TV.

Profesorul gălățean crede în șansele sale de a câștiga mandatul de primar al Galațiului, declarând că nu este speriat de perspectiva unui eșec electoral. “Nu sunt sclavul imaginii mele. Fac lucruri în acord cu conștiința mea și cu valorile mele (…). Dacă scorul va fi foarte mic, înseamnă că am trăit într-o iluzie în toți anii ăștia și e foarte bine că am avut ocazia să mă trezesc (…). Dar, dacă nu aș crede că am șanse reale să conving oamenii, pornind, inclusiv, de la notorietatea pe care se întâmplă să o am acum, nu aș aloca timp și resurse proiectului acesta (…). Orașele contează prin faptul că generează viața, generează substanța umană, economică, socială, nu prin faptul că punem câte-o poză frumoasă de pe faleză toamna, când frunzele au culori poetice”, a declarat profesorul Doru Căstăian.

Postări asemănătoare

Sistemul public de sănătate nu va face față concurenței dacă Ordonanța pentru spitalele private va fi adoptată fără condiții!

Reperul

A. Bucălău (consilier județean PNL Brăila): ”Spitalul Judeţean Brăila, făcut clinic la apelul bocancilor PSD”

Reperul

Toți membrii Pro România de la Brăila au demisionat

Reperul