Reperul
Eveniment Galati

VIDEO – Dosare penale pentru furt de energie electrică în urma unor razii în Ivești

* Raziile au fost efectuate de echipe mixte formate din polițiști și lucrători ai societății Electrica *

Polițiștii gălățeni, în colaborare cu reprezentanții Electrica Distribuție Muntenia Nord S.A. – Sucursala de Distribuție Galați, au acționat pe linia prevenirii și combaterii furtului de energie electrică.

„La data de 12 februarie  a.c., în intervalul orar 09.30 – 13.30, polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, Serviciului Poliție  Rutieră și Secției 3 Poliție Rurală Liești, în colaborare cu reprezentanți SD Electrica Galați, au acționat pe raza comunei Ivești, în vederea prevenirii și combaterii infracțiunilor de furt de energie electrică. La acțiune au participat 16 polițiști și 15 reprezentanți ai SDE Electrica Galați. Cu ocazia verificării legalității racordării la sistemul de distribuție a energiei electrice și alimentării cu energie electrică, polițiștii au depistat 6 persoane care s-ar fi racordat, prin folosirea  unor instalații artizanale, la rețeaua electrică aparținând S.D. Electrica Galați, sustrăgând astfel energie electrică pentru alimentarea locuințelor”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Galati.

Au fost întocmite 6 dosare de cercetare penală, fiind constatată săvârșirea a 12 infracțiuni, 6 de executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea,  şi  alte 6 de furt de energie electrică.

Postări asemănătoare

Doi bărbați reținuti pentru viol comis asupra unei fetițe de 10 ani din Brăila

Reperul

Klaus Iohannis și-a prezentat programul prezidențial “Împreună pentru România normală”

Reperul

128 de locuri de parcare și alee de acces, un parc și un loc de joacă, amenajate în locul bateriei de garaje din spatele Liceului Pedagogic

Reperul