Reperul
Eveniment Galati

VIDEO – Dosare penale pentru furt de energie electrică în urma unor razii în Ivești

* Raziile au fost efectuate de echipe mixte formate din polițiști și lucrători ai societății Electrica *

Polițiștii gălățeni, în colaborare cu reprezentanții Electrica Distribuție Muntenia Nord S.A. – Sucursala de Distribuție Galați, au acționat pe linia prevenirii și combaterii furtului de energie electrică.

„La data de 12 februarie  a.c., în intervalul orar 09.30 – 13.30, polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, Serviciului Poliție  Rutieră și Secției 3 Poliție Rurală Liești, în colaborare cu reprezentanți SD Electrica Galați, au acționat pe raza comunei Ivești, în vederea prevenirii și combaterii infracțiunilor de furt de energie electrică. La acțiune au participat 16 polițiști și 15 reprezentanți ai SDE Electrica Galați. Cu ocazia verificării legalității racordării la sistemul de distribuție a energiei electrice și alimentării cu energie electrică, polițiștii au depistat 6 persoane care s-ar fi racordat, prin folosirea  unor instalații artizanale, la rețeaua electrică aparținând S.D. Electrica Galați, sustrăgând astfel energie electrică pentru alimentarea locuințelor”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Galati.

Au fost întocmite 6 dosare de cercetare penală, fiind constatată săvârșirea a 12 infracțiuni, 6 de executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea,  şi  alte 6 de furt de energie electrică.

Postări asemănătoare

Galațiul fără apă | Avarie majoră la rețeaua de apă potabilă

Reperul

Pompierii plantează copaci la Izvoarele, localitatea afectată de cutremure și alunecări de teren

Maria Vlad Romaniţă

Percheziții la contrabandiștii de țigări și alcool

Maria Vlad Romaniţă