Reperul
Interviu Politic

(VIDEO) G. Scarlat (senator PNL Galați), despre candidatura lui E. Hellvig: ”Eu cred că asta va fi formula cu care vom intra în 2024”

Se fac scenarii în interiorul Partidului Național Liberal, după ce Eduard Hellvig și-a dat demisia de la conducerea S.R.I. Fost membru cu ștate vechi în PNL, unii îl văd pe Hellvig la conducerea partidului, în locul lui Nicolae Ciucă. Alții spun că nu mai e timp de alegeri. De această părere este și senatorul liberal gălățean George Scarlat care a declarat la Reperul TV că formula cu care va intra PNL în anul electoral 2024 este cu Nicolae Ciucă în fruntea partidului.  

”În funcții publice, în viața unui partid există efervescență, dinamism. Domnul Hellvig e un vechi coleg de-al nostru, membru de ani de zile al Partidului Național Liberal, fost secretar general. Nu cred că acum, cel puțin, pot exista anumite mișcări. Există stabilitate la nivelul Partidului Național Liberal, există echilibru prin președintele actual, domnul Ciucă. (…) Eu cred că asta va fi formula cu care vom intra în 2024. Bineînțeles și ceilalți foști colegi liberali se pot alătura echipei și vom face front comun”, a declarat la Reperul TV senatorul PNL Galați, George Scarlat. 

Postări asemănătoare

Despre educație și politică, cu prof. Daniela Ancuța Șarpe și prof. Doru Căstăian

Sorin Rugină

NEWS ALERT | Liviu Dragnea, condamnat la închisoare. Decizia este definitivă și executorie

Reperul

G. Stângă (PNL Galați): „Primarii din județul Galați pot solicita microbuze școlare electrice și stații de încărcare”

Reperul