Reperul
Politic

VIDEO | George Stângă – PNL Galați: ALDE se află în continuare la guvernare

George Stângă, liderul filialei județene a PNL Galați  a declarat la „Deschide Lumea”, emisiune difuzată pe Realitatea TV Galați-Brăila, că mulți dintre oamenii instalați de ALDE în Guvern refuză să își părăsească funcțiile, iar acest lucru se întâmplă în ciuda faptului că ALDE și-a anunțat ieșirea de la guvernare.

Doar cei din primul eșalon au ieșit de la guvernare. Dar avem miniștri secretari de stat, subsecretari de stat, președinți de agenții în funcții. Ei sunt susținuți de către ALDE. Avem chiar un ministru care a migrat de la ALDE la PSD pentru a rămâne în funcție. Avem alți secretari de stat care și-au manifestat interesul de a beneficia de ofrandele de la guvernare”, a declarat George Stângă.

Liberalul a exemplificat chiar cu unul dintre secretarii de stat ce a fost propus și susținut susținuți de ALDE Galați.

Avem un secretar de stat la Ministerul Cercetării, care este susținut de ALDE Galați care este în continuare pe funcție. Nu a plecat și nici nu dorește să plece, și-a manifestat deschiderea pentru a face un pas către Partidul Social Democrat”, a declarat George Stângă, referindu-se la Silviu Măcuţă, ministru secretar de stat în cadrul Ministerului Cercetării şi Inovării, numt pe funcție în luna iunie a acestui an.

Înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită AICI!

Postări asemănătoare

Telenovelă la final: Primăria Brăila va cumpăra terenul din spatele Muzeului Carol I

Liliana Serban

Cum se reorganizează opoziţia la Brăila. PNŢCD: Pe partea dreaptă nu se construieşte nimic. PNL: Am construi, dar cu cine?

Sorin Rugină

(VIDEO) Ionuț Pucheanu, autoevaluare după trei ani și jumătate de mandat: „Mi-aș da nota 8,5”

Reperul