Reperul
Eveniment Galati

(VIDEO) Hoț în serie

Un individ de 39 de ani, din Galați, a ajuns pe mâna oamenilor legii după ce a dat mai multe spargeri la diverse magazine din oraș. Omul a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce fura 1500 de lei dintr-un sertar de sub tejgheaua barului.

„În continuarea activităților de cercetare, precum și după vizionarea înregistrărilor video de la camerele de supraveghere din incinta unității de alimentație publică, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au identificat persoana bănuită de comiterea acestei fapte, fiind vorba despre un bărbat, cu vârsta de 39 de ani, din municipiul Galați.

De asemenea, s-a stabilit faptul că aceeași persoana ar fi sustras suma de 500 de lei, la data de 10 decembrie 2023, în jurul orei 14:15, din incinta unei societăți comerciale situată pe bulevardul Galați, din municipiul Galați, dintr-o casă de marcat, iar polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt. Persoana a fost depistată și condusă la sediul unității în vederea continuării cercetărilor. În prezent polițiștii desfășoară activități pentru probarea întregii activități infracționale a acestuia și luarea măsurilor legale care se impun”, informează I.P.J. Galați.

Postări asemănătoare

Revelion pe stil vechi în campusul studențesc din Galați

Maria Vlad Romaniţă

Au escaladat ferestrele și au furat bijuterii în valoare de 28.000 lei

Maria Vlad Romaniţă

Focar de COVID-19 la o fabrică de confecții din Brăila

Reperul