Reperul
Eveniment Galati

(VIDEO) Hoți de bijuterii săltați din trafic

Trei indivizi, din Galați, au fost ridicați seara trecută de polițiști, din trafic, după ce tocmai dăduseră o spargere. Indivizii au furat bani și bijuterii din mai multe locuințe din Galați, însă aseară, au dat o spargere în județul Bacău. Oamenii legii i-au săltat din centrul orașului Bacău.

„Astfel, în urma multiplelor activități de investigare, verificare și cercetare efectuate în cauză, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Galați au stabilit identitățile posibilelor persoane, fiind vorba despre 3 bărbați, cu vârstele de 49, 38, respectiv 35 de ani, toți cu domiciliul în municipiul Galați.

La data de 14 ianuarie 2024, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Galați, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.G.P.R.  – Direcția Operațiuni Speciale, precum și al celor de la Inspectoratul de Poliție Județean Bacău și Inspectoratul de Poliție Județean Neamț, i-au prins în flagrant delict pe cei trei bărbați, în zona centrală a municipiul Bacău, la scurt timp după ce aceștia ar fi comis un furt dintr-o locuință din localitatea Zănești, județul Neamț.

Cei trei bărbați s-ar fi deplasat din municipiul Galați la adresa din localitatea Zănești cu un autoturism, iar, spre seară, după ce ar fi escaladat gardul împrejmuitor al proprietății și ar fi forțat o fereastră, ar fi pătruns în imobil, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, precum și bijuterii.

Prejudiciul cauzat ar fi de aproximativ 40.000 de lei, iar, în momentul prinderii în flagrant delict, bijuteriile au fost descoperite asupra celor trei persoane. Bărbații au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Bacău și apoi la sediul Poliției Municipiului Galați, în vederea continuării cercetărilor și audierii.

După probatoriul administrat în cauză, în cursul zilei de 15 ianuarie, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, a celor trei bărbați, urmând ca, astăzi, să fie prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunerea luării unei măsuri preventive”, informează I.P.J. Galați.

 

Postări asemănătoare

Cadavru găsit pe marginea unui drum din Valea Cânepii

Reperul

Autospecială de Poliție implicată într-o tamponare

Maria Vlad Romaniţă

Școli închise de Covid

Maria Vlad Romaniţă